Koodilukot

Koodilukko vapauttaa avaimista

Koodilukko on mukava käyttää ja se lisää turvallisuutta. Avaimia ei tarvitse antaa ulkopuolisille eikä ovia pitää auki. Koodilukkoon saa 500 eri koodia ja niitä on hyvin helppo lisätä ja poistaa. 

Koodilukko on paras ratkaisu vuorokausikellon takana olevaan kerrostalon alaoveen. Oven voi pitää koko ajan lukossa ja koodin voi antaa toivotuille kulkijoille. Lukossa oleva ovi pitää porrashuoneet turvallisina ja estää kutsumattomien vieraiden sisäänpääsyn. Kellon takana olevassa ovessa on sähkölukko valmiiksi ja siksi koodilukon asentaminen on nopeaa ja helppoa. Normaalitilanteessa koodilukon saa alk 400 eurolla asennettuna. 
Lukittu ulko-ovi lisää siisteyttä ja turvallisuutta.

Omakoti - ja rivitaloissa koodilukko on näppärä. Et tarvitse lainkaan avaimia ja lapsilta ei unohdu avaimet kotiin tai katoa kotimatkalle. Koodilukko tarvitsee pistorasian oviympäristöön, sähkölukon, virtalähteen ja kaapeloinnin. Koodilukko varustetaan aina myös varavirtalähteellä, jotta se toimii sähkökatkojenkin aikana. Kotioveen tämä paketti maksaa alk 950 euroa asennettua.

Koodilukkoja on kahdenlaisia - pelkällä koodilla sekä koodilla ja etäperällä toimivia.
Ylläolevat hinnat ovat pelkällä koodilla toimiviin. Etäperä mahdollisuus lisää hintaa 150 euroa + 10 euroa etäperä/kpl.

Tässä olevat esimerkkihinnat ovat (kanta) Kuopion alueella max 15 km torilta.