Mekaaniset lukot

Murtovarma tappihaittalukko suojaa varmasti

Tappihaittalukossa on moninkertainen murtovarmuus perinteiseen levyhaittalukkoon verrattuna. Meiltä saa sveitsiläisen KABA lukkotehtaan laadukkaita tappihaittalukkoja. Esimerkiksi kuvan KABA Expertlukon sylinterin murtovarmuus on jopa 20 kertainen levyhaittalukkoon verrattuna. Expert-avain on hyvin miellyttävä käyttää, sillä se on symmetrinen ja kevyt.

Hintaluokaltaan lukituksen päivittäminen esimerkiksi KABA Expert plussaan on jopa edullisempi perinteisiin levyhaittavaihtoehtoihin verrattuna. Expert plussan patentti on voimassa vuoteen 2033 saakka.

KABA lukkotehtaalla on erikoisuutena avaimella uudelleen sarjoitettava GeGe plus. GeGen saa sarjoitettua kaksi kertaa tilaamalla uuden avaimen ja käyttämällä sen lukossa. Lukkosepän käyntiä ei tarvita lainkaan. Uudelleensarjoitus avaimella onnistuu kerran myös yleisavaimeen. GeGen patentti on voimassa vuoteen 2032 ja sen on luonnollisesti myös tappihaittalukko.

KABA sylinterit ovat yhteensopivia kaikkien ABLOY lukkorunkojen kanssa.

Patenttisuojattuja avaimia voi teettää vain valtuutettu henkilö valtuutetusta liikkeestä. Patenttisuojaamattomia voi valmistaa ja tilata kuka ja mistä vain. Varmistathan lukituksesi patentin!