Turvallisuuskartoitus

On korkea aika kartoittaa kiinteistösi turvallisuusasiat!

Turvallisuus koostuu monista eri osatekijöistä, jotka tukevat toinen toistaan. Perusasioita ovat tietysti lukot ja avainturvallisuus.

Onko lukot kunnossa, onko avaimia päätynyt ulkopuolisille ja ovatko patentit voimassa? - rikkinäinen lukko on helppo murtaa tai se ei mene kiinni lainkaan, patentittomia avaimia on voinut teettää jokainen, joka on joskus saanut avaimen haltuunsa ja patentiton avain päätyy helposti myös kutsumattomien vieraiden käsiin.

Yleinen kunnossapito on myös tärkeä turvallisuustekijä - ehjät ovet, riittävä valaistus niin sisällä kuin ulkonakin, hyvä näkyväisyys ja kulkureittien kunnossapito ovat turvallisuuden kannalta merkittäviä asioita.

On myös syytä miettiä ulko-ovien vuorokausikello-ohjausta. Onko järkevää pitää ovea auki kaikille kulkijoille vai olisiko järkevämpää vaihtaa oveen koodilukko?

Onko roskakatokset riittävän kaukana talon seinästä ja ovatko ne lukittavissa? roskakatokset houkuttelevat tuhopolttajia. Samoin ullakko- ja varastotilojen ja käytävien sisäänpääsy, ne on syytä pitää lukossa.

Jokaisen kannattaa tehdä omissa tiloissaan turvallisuuskartoitus. Mikäli omat resurssit eivät siihen riitä, tarjoamme palvelua edullisesti alkaen 100 euroa/ 3 rappua. Teemme kartoituksesta raportin ja kustannusarviot korjaamisesta ja kartoitusraporttia voi käyttää myöhemmin PTS laadittaessa. Kartoituksen tekevät lukkoseppä ja tekninen isännöitsijä yhdessä. Hyvitämme kartoituksen suurempien ostosten yhteydessä.

Kysy lisää!
Timo 0400 673 703 tai timo.karjalainen@savonlukko.fi